RU
RO
DE AȘA FEL
Manifest-video
al companiei Easy Credit
ULTIMII
În fiecare zi, în lume apar tot mai multe titluri de știri ce ne atrag atenția - de la tot felul de conflicte politice la scandaluri în tabloide. Ceea ce ne dorim este să atragem atenția asupra unei probleme pe care o putem remedia.

Trăindu-ne viața cu nasul în gadgeturi, uităm de generația mai în vârstă, nu mai acordăm atenție persoanelor în etate din jurul nostru și chiar le considerăm depășite. Nu este deloc corect!
ȘTIAU SĂ SE BUCURE DE ORICE CLIPĂ

ȘTIAU CĂ PARTICIPAREA E MAI IMPORTANTĂ DECÂT VICTORIA
VISAU SĂ REPREZINTE ȚARA
TRĂIAU AICI ȘI ACUM
EI REPARAU TOT CE SE STRICA, NU ARUNCAU
ȘTIAU SĂ APRECIEZE ARTA ȘI CULTURA
REPARAU ȘI NU ARUNCAU
SUNT ULTIMII
DE AȘA FEL
Am creat un spot video prin care dorim să atragem atenția asupra reprezentanților generației X - părinții și bunicii noștri.

Acest spot ne arată cât de interesantă a fost viața acestei generații, experiența unică pe care au trăit-o și că persoane ca acestea nu vor mai fi. Acum, că au sănătate șubredă, este și mai important să le acordăm o atenție deosebită.
Iată ce ne-a reușit:
Persoanele în etate ne pot împărtăși istorioare pe care le-am asculta cu drag și cu mult interes. S-au ciocnit adesea cu greutăți, dar au știut să le depășească. Au lucrat cu zor, dar au știut și ce este adevărata odihnă.

Reprezentanții acestei generații apreciau frumosul, dar au putut supraviețui și în rutina de zi cu zi. Meștereau cu propriile mâini lucruri de calitate și le știau prețul. Nu căutau să facă compromisuri, ci făceau ceea ce considerau necesar. Nu erau pretențioși, pentru ca noi să avem de toate.

Ne pot părea plictisitori și chițibușari, nu se prea pricep la gadgeturi și ne cer uneori ajutorul. Au mai multă nevoie de noi, decât noi de ei. E și normal, au fost regii unei alte epoci.
Să fim mai toleranți cu ei! Adesea un apel telefonic sau o vizită îi poate face și mai fericiți. Considerăm că atitudinea societății față de persoanele în etate este un indicator al civilizației.
Recunoaștem că demult ne-am dorit să inițiem un dialog cu locuitorii țării noastre, printre care sunt și mulți clienți de-ai noștri. Am tot căutat o formulă de comunicare și uite c-am găsit-o. Dorim să vorbim, de fapt, despre lucruri ce ni se par importante și să îmbunătățim calitatea vieții în Moldova.

Prin această campanie, dorim să transmitem un mesaj simplu, dar important: părinții și bunicii noștri au multe de spus! Trebuie doar să învățăm să-i ascultăm. Așa îi vom face mai fericiți și, cu siguranță, ne vom redescoperi pe noi înșine!

Această campanie reprezintă prima „ieșire” în mass media. Anterior, preferam să ne facem bine munca. Acum însă, credem că avem oportunitatea și avem dorința să influențăm pozitiv societatea.


E prima noastră campanie socială ce reflectă viziunea noastră asupra lumii și intenționăm să ne continuăm inițiativele. Sperăm că ne veți acorda sprijinul Dvs.
Directorul companiei Easy Credit Victor Gamarț
Campania „Ultimii de așa fel” ține să contribuie la schimbări majore în cadrul Easy Credit.
ACUM E MOMENTUL
SĂ O SUNI PE MAMA ȘI BUNICA, SĂ-L SUNI PE TATA ȘI BUNICUL, SĂ SUNI PE ORICE PERSOANĂ ÎN ETATE, CARE ARE UN LOC SPECIAL ÎN INIMA TA
Ca să vezi! Ai avut răbdarea să citești atent până aici! Avem o știre minunată pentru tine: concurs!
Concurs!
Condiții:
01
Sună chiar acum o persoană în etate. Întreab-o cum o mai duce și dacă are nevoie de ajutor. Spune-i o știre bună și promite-i că-i faci o vizită în curând (și chiar fă-o!).
02
Transmite-ne o poză mai veche a unei persoane dragi, cu o scurtă mențiune de ce este deosebită acea persoană în viața ta. Unde poți posta poza? O poți face chiar pe pagina noastră de Facebook sau ne poți eticheta în Stories sau postările pe Instagram. Nu uita să ne scrii câteva cuvinte despre această persoană! Și nu-ți ascunde profilul real.
03
Trebuie să reușești să o faci până la 26 iulie 2021.
Vom desemna 3 câștigători:
- un câștigător va fi selectat în mod aleatoriu printr-un program de tip random.org
- al doilea premiu va fi oferit participantului care va acumula cele mai multe like-uri/comentarii la postare
- al treilea câștigător va fi selectat de către echipa Easy Credit

Ce Premiu oferim? O invitație în valoare de 1000 de lei la restaurantul cu bucătărie națională Fuior.
Vă mulțumim că ați citit acest mesaj până la capăt. Sunteți excepționali!

Cu drag,
Echipa Easy Credit